شریف زاده: سال جاری در کمال ناباوری 42 هزار داوطلب رشته تربیت بدنی داشتیم
به گزارش پایگاه خبری شیرگاه نیوز، رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی وزارت علوم گفت: در سال های گذشته میانگین متقاضیان رشته تربیت بدنی حدود 5000 نفر بوده است، اما طی کار پژوهشی که رخ داد، سال جاری این رقم به 42هزار نفر رسید.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرنگاران، صبح امروز نشست خبری ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم برگزار گردید.
علی شریف نژاد رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی وزارت علوم در ابتدا گفت: در بحث آزمون عملی که یکی از آیتم های دغدغه داوطلبان ماست، سال جاری یک اتفاق بی سابقه در طول تاریخ تربیت بدنی و علوم ورزشی رخ داده است و آن هم علاقه مندی 42هزار نفر داوطلب برای ورود به این رشته است.
وی اضافه نمود: در سال های گذشته میانگین متقاضیان این رشته 4هزار تا 5هزار نفر بوده است؛ اما طی کار پژوهشی که رخ داده است کیفیت ورودی های تربیت بدنی تحت تاثیر نهاده شد و زمان آزمون ورودی تربیت بدنی همزمان با دیگر آزمون ها شد. سال قبل همان 4000 تا 5000 داوطلب را داشتیم؛ اما اتفاق جالب این بود که سال جاری این رقم به 42هزارنفر رسید.
شریف نژاد گفت: در سی و یک استان کشور سی و یک مرکز برای داوطلبین طراحی شده که همانجا آزمون بدهند. همچنین دستور العمل های فنی تعریف شده که طی آن آزمون های عملی به دلیل شرایط حساس کنونی تعدیل شده است. از جمله آزمون دریبل بسکتبال به دلیل ارتباط توپ و دست و چند آیتم دیگر که در سایت پژوهشگاه و سازمان سنجش قید شده است.
وی اضافه نمود: به همین دلیل یک دستورالعمل بهداشتی تعریف کردیم که در سایت پژوهشگاه موجود است. همچنین از پشنبه تا آدینه هفته آینده آزمون عملی را خواهیم داشت. در ارتباط با مسئله مسئولیت اجتماعی پژوهشگاه بعد از اینکه کرونا رخ داد در پژوهشگاه برای فعالیت بدنی برنامه ریزی شد. همانطور که می دانید فعالیت بدنی سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید. روی این مسئله کار کارشناسی انجام داد و در رسانه های مختلف کار علمی انجام شد درباره اینکه فعالیت های ورزشی در منزل چگونه می تواند باشد. در کنار این مسئله دستگاه های دیگر نیز وارد شدند.
مسئول پژوهشگاه همچنین گفت: ماهیت رشته تربیت بدنی با توجه به مجازی شدن دروس متفاوت بود به همین دلیل جلسه ای با حضور 46 نفر از مدیران تربیت بدنی کشور تنظیم شد و به عنوان یک شیوه نامه یکسانی در اختیار همکاران نهاده شد و البته این موضوع قابل درک است که با توجه به بوم هر منطقه شرایط اجرایی متفاوت خواهد بود.
وی گفت:یک مسئله دیگری که وجود داشت شیوه باشگاه داری توسط مربیان باشگاه ها بود. سعی کردیم با همکاری ستاد ملی کرونا تمهیداتی بیاندیشیم که باشگاه دار ها بتوانند کم کم به فعالیت خود ادامه بدهند. در کنار این طرحی که ارائه دادیم در حال یاری کردن هستیم که همکاران ما در وزارت علوم و وزارت ورزش دوره های آموزشی را برای باشگاه داران برگزار کنیم تا باشگاه داران با رعایت اصول بتوانند به فعالیت خود ادامه بدهند.
منبع: خبرگزاری دانشجو