چگونه از کپک زدن ترشی جلوگیری کنیم؟ ، 8 روش برای کپک نزدن ترشی
به گزارش پایگاه خبری شیرگاه نیوز، یکی از مسائل اساسی در تهیه انواع شور و ترشی، کپک ها هستند، اما زیاد نگران نباشید چون با دانستن بعضی ترفندها می توانید از کپک زدن انواع ترشی جلوگیری کنید.
به گزارش خبرنگاران، کپک هایی که روی ترشی تشکیل می شوند، سم خطرناک مایکوتوکسین فراوری می نمایند که باعث نرم شدن مواد غذایی و تغییر طعم و رنگ آن ها می شوند. این سم می تواند باعث بروز مسمومیت غذایی هم گردد. در اینفوگرافیک زیر با روش هایی برای کپک نزدن ترشی آشنا می شوید:
منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 20 خرداد 1402
بروزرسانی: 20 خرداد 1402
گردآورنده: shirgahnews.ir
شناسه مطلب: 1450
به "چگونه از کپک زدن ترشی جلوگیری کنیم؟ ، 8 روش برای کپک نزدن ترشی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "چگونه از کپک زدن ترشی جلوگیری کنیم؟ ، 8 روش برای کپک نزدن ترشی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید