بهترین غذاهای خیابانی در شانگهای
به گزارش پایگاه خبری شیرگاه نیوز، کلان شهر شانگهای پر از غذاهای متنوع است. شما میتوانید غذاهای فرانسوی را در رستوران میشلین در کنار اسکله سفارش دهید و یا در خیابان های خلوت برای شکار رستوران های عجیب و غریب و مجلل بگردید. با این حال جوهر اصلی سبک زندگی در شانگهای غذاهای خیابانی ارزان قیمت و اشتها آور هستند. ما شما را برای خرید برخی از غذاهای خیابانیشانگهای راهنمایی میکنیم.
بهترین غذاهای خیابانی شانگهای
تانگائو (کیک شکر)
تانگائو نسخه شانگهای از دونات آمریکایی است. اصل این کیک از استان هبی آمده است، تانگائو دارای پوست های ترد است اما داخل آن نرم است. با دستور پختی که براحتی پیدا میشود، خمیر را در روغن زیاد سرخ میکنند. کیک های سرخ شده بیضی شکل، ترد و شیرین هستند. یک راه محبوب و نوآورانه برای لذت بردن از تانگائو ترکیبی از چاشنی های مختلف در یک گاز است. آن را داخل کنجد قرار دهید و شیرینی تانگائو را با شوری کنجد بچشید.
سیالونگ باو
سیالونگ باو معمولا یک دسر خوشمزه در شانگهای به حساب م یآید و شما میتوانید این توپ های خوشمزه را در سوپ های همه جا از هتل های پنج ستاره تا مال های بزرگ خرید، نهارخوری ها یا دکه های غذاخوری پیدا میشوند. اصل این غذا از نینجیانک آمده است. اما در رستوران های شانگهای به سبک این شهر پخته میشود. نان ها با مواد مختلفی چون گوشت خرچنگ پر میشوند.
چای پن ونتون
اصطلاح چای پن ونتون به سلسله تسانگ بین سالها 1920-1940 برمیگردد (چای به معنی چوب و پن به معنی آتشسوزی جنگل در زبان چینی است) برای توصیف غذاخوری های متحرکی که با سوزاندن چوب بامبو درست می کنند، در شانگهای استفاده میشود. بعد از ساعت هشت شب شما گوشه هر خیابان چای پن ونتون را پیدا خواید کرد. بلیط هواپیما را ارزان خریداری کنید.
شنجیان منتو (پانهای سرخ شده شانگهای)
شنجیان منتو غذایی برای رفع خستگی در بین مردم هان، بزرگترین گروه قومی در چین با تاریخ صدها ساله است. شما در برابر این غذای آبدار نمی توانید مقاومت کنید، به خصوص وقتی که با پیاز تاز خرد شده و دانه های کنجد آبپز می شوند. پانها در یک ماهیتابه پخته میشوند که با چاشنی های مختلف طعمدار شده است. شما ممکن است آن را در سرکه غلط دهید و با سس چیلی صرف کنید. برای چشیدن طعم منتوی شانگهای، بهتر است که آن را زمانی که تازه سرخ شده و داغ است میل کنید، حتی اگر دهان شما را بسوزاند. فستیوال های چین
سیفانچوان (کوفته برنجی)
به عنوان قهرمان وعده صبحانه، کوفته برنجی بیشترین تقاضا را به عنوان غذای صبح زود در شانگهای دارد. درون یک تکه خمیر برنج چسبناک قرار داده میشود و در بخارپز پخته میشود. شما میتوانید چیزهای دیگری نیز مانند خیارشور سیچوان، سس لوبیا و تکههای گوشت گوسفند به آن اضافه کنید. سیفانچوان ترکیبی از طعم های مختلف است از جمله طعم شیرین برنج و شوری خیارشور. بچه ها نرم بودن آن را دوست دارند.
اسکارگوت
در شانگهای اسکارگوت یک میان وعده خیابانی (غذای خیابانی) محبوب در میان مردم شهر است. برای پخت این غذا از حلزون استفاده میشود. اما بیشتر از حلزون های تازهای که از ناحیه تونکسی در استان آنهویی آورده میشود، برای پخت استفاده میشود. اسکارگوتهای آبدار (نوعی حلزون) معمولا قبل از اینکه با پود جعفری و کاسیا پخته شوند به مدت دو روز در آب خیس میخورند تا آلودگی و شن و ماسه از آنها پاک شوند. آنها به رنگ های قهوه ای و خاکستری هستند و بافت نرم و تازهای دارند و تا حدی مزه کارامل میدهند.
کیک برنج با تکه های گوشت
کیک برنج با تکه های گوشت یکی از غذاهای کلاسیک و اقتصادی شانگهای است که بیش از 50 سال است که طبخ میشود. گوشت سرخ شده با کیک های برنج کوچک و نازک در یک فرآیند سرخ و آبپز شدن، کامل میشوند. تکه های گوشت معمولا با سس سویا پخته میشوند و سپس در یک حرارت میانه هر دو طرف آن را برنگ قهوه ای در می آورند. وقتی که غذا سرو میشود پودری رو بشقاب ریخته میشود تا عطر گوشت و بافت ترد برنج را بیشتر حس کنید. اگرچه کیک برنج با تکه های گوشت در غذاخوری های خیابانی یافت میشود اما طعم و عطر آن بسیار فرق دارد، زیرا روش های پخت و آماده سازی آن فرق دارد.
پن کیک اسکالیون
پن کیک اسکالیون یک غذای نمادین برای مردم شانگهای است. ابتدا در روغن سرخ میشود وسپس در فر پخته میشود. پن کیک اسکالیون به روش شانگهای قدیم پر از پیازچه تازه است. پن کیکها پهن میشوند و روی گریل به رنگ قهوهای در میآیند. یک پن کیک اسکالیون که به خوبی گریل شده باشد ترکیبی از تضاد است بیرون آن ترد و چیپسی و داخل آن نرم است. پیدا کردن غذاخوری که پن کیک اسکالیون دستساز درست کند، در شانگهای مثل آب خوردن است. مجله گردشگری خبرنگاران
منبع: مجله دور و نزدیک