طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر به 2 روش

به گزارش پایگاه خبری شیرگاه نیوز، سیب زمینی تنوری شکم پر به عنوان پیش غذا و میان وعده سرو می گردد. این غذای لذیذ را می توان با سس گوشت و بدون گوشت آماده کرد. در این مطلب هر دو روش برای آماده کردن سیب زمینی شکم پرشرح داده می گردد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر به 2 روش

با ما همراه باشید و درباره ساعت اینترنتی بیشتر بدانید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سیب زمینی تنوری شکم پر را علاوه بر پیش غذا و میان وعده، به عنوان غذای اصلی نیز می توانید سرو کنید. روش های متفاوتی برای تهیه سسی که برای پر کردن سیب زمینی ها استفاده می گردد، وجود دارد که می توان آن ها را به دو دسته کلی با گوشت و بدون گوشت تقسیم کرد. اگر به عنوان میان وعده یا پیش غذا آن را سرو می کنید و ترجیح می دهید کمی سبک تر باشد، بهتر است از گوشت برای پر کردن سیب زمینی ها استفاده نکنید، اما اگر قرار است به عنوان غذای اصلی آن را سرو کنید یا به عنوان یک پیش غذای نه چندان سبک، می توانید سس گوشت بکار ببرید.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر با سس گوشت

مواد مورد احتیاج برای تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر را در جدول زیر مشاهده می کنید.

مواد لازم
سیب زمینی عظیم2 عدد
گوشت چرخ نموده70 گرم
پیاز1 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه ای

نصف 1 عدد
روغن2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا30 گرم
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم

چند نکته:

  • حتما از گوشت گوساله بهره ببرید، زیرا گوشت گوسفند باعث می گردد این غذا بوی چربی بگیرد.

  • از آنجا که سیب زمینی ها باید با پوست استفاده شوند، آن ها را با برس یا اسکاچ ظرفشویی کاملا بشویید.

طرز تهیه:

  1. سیب زمینی ها را در فری که از 15 دقیقه قبل گرم نموده اید، به مدت 40 الی 60 دقیقه با حرارت 200 درجه فارنهایت قرار دهید. برای اطمینان از پخته شدن سیب زمینی ها می توانید یک خلال دندان را در سیب زمینی فرو کنید.

  2. پیاز را نگینی و ریز خرد و سرخ نمایید.
  3. پیاز ها که کمی طلایی شد، گوشت را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

  4. مقداری آب به گوشت اضافه نموده و اجازه دهید کاملا بپزد و آب آن تمام گردد.
  5. پس از آن قارچ را خرد و اضافه کنید.
  6. زمانی که قارچ سرخ شد، رب گوجه و جعفری را اضافه نمایید.
  7. در پایان نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
  8. هنگامی که سیب زمینی ها را از فر خارج نموده و قدری خنک شد، به صورت افقی آن ها را به دو قسمت تقسیم و با قاشق هر قسمت را خالی کنید. دقت داشته باشید که احتیاج نیست تمام سیب زمینی را خارج کنید، زیرا در اینصورت غذا طعم اصلی را نخواهد داشت و همچنین ممکن است سیب زمینی از هم باز گردد. از مابقی سیب زمینی ها می توانید برای تهیه کوکو، یا سالاد اولویه بهره ببرید، در صورت تمایل حتی می توانید آن را به سس گوشت نیز اضافه کنید.

  9. اکنون مقداری پنیر در سیب زمینی ها بریزید، سپس سس گوشت را اضافه کنید و در پایان مجددا مقداری پنیر اضافه نمایید.

  10. سیب زمینی ها را روی کاغذ روغنی در سینی فر یا در سینی فر نچسب قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه فارنهایت قرار دهید. تمام مواد این غذا پخته هستند و صرفا باید پنیر آب گردد، به همین دلیل احتیاج نیست زمان زیادی آن را در فر بگذارید.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر بدون گوشت

مواد مورد احتیاج برای تهیه این نوع از سیب زمینی تنوری شکم پر به توضیح زیر است.

مواد لازم
سیب زمینی عظیم2 عدد
پیاز1 عدد
فلفل سبز تازه2 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
جعفری2 قاشق سوپخوری
زیتون سیاه3 عدد
قارچ عظیم3 عدد
پنیر موزارلا30 گرم
روغنبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
آویشننصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  1. به روشی که قبلا گفته شد، سیب زمینی ها را تنوری و داخل آن ها را خالی کنید.

  2. پیاز را نگینی خرد کنید و سرخ نمایید.
  3. در ادامه قارچ ها را نیز خرد و به پیازاضافه کنید.

  4. گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، سپس به سایر مواد اضافه نمایید.

  5. فلفل دلمه ای را نیز نگینی خرد و اضافه کنید.

  6. اجازه دهید مواد کمی تفت داده گردد و سپس جعفری ساطوری شده را نیز اضافه کنید.
  7. در صورت تمایل می توانید مقدار نخودفرنگی پخته شده را نیز به این غذا بیفزایید.

  8. زیتون سیاه را حلقه حلقه نموده و به مواد اضافه کنید.
  9. اکنون نمک، فلفل و آویشن را نیز اضافه نمایید.
  10. همانند روش قبل مقداری پنیر در سیب زمینی ها بریزید و روی آن را با مواد آماده شده پر کنید، در نهایت مجددا مقداری پنیر را روی سیب زمینی ها بریزید و در فر قرار دهید.

نکته:

  • اگر به فر دسترسی ندارید، می توانید سیب زمینی ها را در آب و نمک بپزید.

بیشتر بدانید: طرز تهیه سیب زمینی تنوری در قابلمه

به همین راحتی می توانید سیب زمینی تنوری شکم پر تنوری تهیه کنید. این غذا چه با گوشت و چه بدون گوشت، خوشمزه است و از میل کردن آن لذت خواهید برد. اگرچه می توان این سیب زمینی را با سس های دیگری نیز تهیه کرد، اما سعی کردیم در این مطلب دو نوع با گوشت و سبک تر این غذا که بدون گوشت و با سبزیجات تهیه می گردد را معرفی کنیم.

در صورت تمایل به منظور بهبود مطالب سایت، نظرات و پیشنهادات خود را با خبرنگاران در میان بگذارید.

در صورت تمایل به منظور بهبود مطالب سایت، نظرات و پیشنهادات خود را با خبرنگاران در میان بگذارید.

در صورت تمایل به منظور بهبود مطالب سایت، نظرات و پیشنهادات خود را با خبرنگاران در میان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 7 اسفند 1399 بروزرسانی: 7 اسفند 1399 گردآورنده: shirgahnews.ir شناسه مطلب: 657

به "طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید