طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی ساده و آسان
به گزارش پایگاه خبری شیرگاه نیوز، معمولا سیب زمینی سرخ نموده همراه خوبی برای کباب تابه ای است اما گاهی عده ای کباب تابه ای را با ترکیب کمی سیب زمینی درست می نمایند. طرز تهیه کباب تابه ای ساده را قبلا در کتاب کاله مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی را آنالیز می کنیم.
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی
- گوشت چرخ نموده 500 گرم
- سیب زمینی 1 عدد
- پیاز 2 عدد
- نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی
1. آماده کردن مواد
اولین مرحله از طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی این است که مواد داخل مایه کباب را آماده کنید برای این کار ابتدا پیاز را با رنده ریز، خوب رنده کنید بعد آبش را بگیرید سپس سیب زمینی را پوست گرفته و آن را هم با رنده ریز خوب رنده کنید و آبش را بگیرید.
2. تهیه مایه کباب تابه ای
اکنون پیاز رنده شده را به گوشت چرخ نموده اضافه کنید و خوب ورز دهید تا پیاز کاملا به خورد گوشت برود در نهایت سیب زمینی و نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید و خوب با دست مواد را با هم مخلوط کنید. اگر زمان دارید بهتر است کمی به مایه کباب تابه ای استراحت دهید. برای این کار مایه روی مایه را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
3. تهیه پوره گوجه
در یک قابلمه مناسب کمی کره بریزید بعد رب گوجه را اضافه کنید تا خامیش گرفته گردد و در نهایت هم پوره گوجه را اضافه کنید و اجازه دهید آبش بخار گردد.
4. سرخ کردن کباب تابه ای
در آخرین مرحله از طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی، در یک تابه مناسب به مقدار لازم روغن بریزید و روی گاز بگذارید تا روغن داغ گردد بعد مایه کباب تابه ای را کف تابه پهن کنید و در تابه را ببندید و اجازه دهید کباب به آرامی سرخ شده و بپزد. در نهایت بعد از 10 دقیقه، کباب را به مقدار های مد نظر خود برش دهید و برگردانید تا روی دیگرش هم سرخ گردد. بعد هم پوره گوجه را به کباب اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 4-5 دقیقه در آن کباب تابه ای شما بپزد.
نکات تکمیلی برای تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای به عنوان یک غذای فوری است که می توانید به راحتی برای زمان هایی که وقت کافی ندارید، آن را تهیه کنید اما خوب است برای تهیه بهتر آن نکات و فوت وفن هایش را هم بدانید.
گوشت مناسب با کباب تابه ای
برای تهیه کباب تابه ای، گوشت مناسب مهم است. اگر دوست دارید کباب تابه ای خاص داشته باید خوب است از گوشت چرخ نموده گوساله بهره ببرید چون این گوشت بافتی نرم و عطر و طعمی مطلوب دارد. اما ترکیب گوشت گوساله و گوسفند هم خوب است چون گوشت گوسفند حاوی چربی بیشتری است و باعث می گردد در طی پخت طعم کباب شما بهتر گردد.
علت استفاده از سیب زمینی در مایه کباب تابه ای
علت استفاده از سیب زمینی رنده در مایه کباب تابه ای، بهبود بافت، چسبندگی و در نهایت بهبود طعم نهایی کباب است.
روش متفاوت تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی
اگر نمی خواهید به مایه کباب تابه ای خود سیب زمینی بهره ببرید می توانید سیب زمینی را به شکل حلقه های نازک ببرید و بعد در روغن داغ بگذارید و هر طرف آن را به مدت 3-4 دقیقه سرخ کنید تا کمی نرم شوند. در این حالت سیب زمینی همراه کباب تابه ای است و داخل کباب تابه ای مخلوط نشده است.
تهیه کباب تابه ای با گوشت مرغ
برای تهیه کباب تابه ای لازم نیست حتما از گوشت قرمز بهره ببرید، بلکه می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ بهره ببرید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کباب تابه ای با گوشت مرغ را مرور نموده بودیم می توانید آن را با جزییات مطالعه کنید.
اما در عین حال می توانید کباب تابه ای خود را با ترکیب گوشت قرمز و مرغ تهیه کنید. طرز تهیه کباب تابه ای مرغ و گوشت را هم می توانید با تمام نکات در کتاب کاله بخوانید.
منبع: کتاب کاله