طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی مجلسی و خوشمزه به 2 روش

به گزارش پایگاه خبری شیرگاه نیوز، و از جمله خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که بسیاری از افراد به علت کالری بالا از مصرف آن اجتناب می نمایند. اما طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی راحت تر و خوشمزه تر از آن چیزی است که فکرش را می کنید. اگر از هواداران این غذای خوشمزه هستید، پس بهتر است دستور پخت کشک بادمجان رژیمی با روغن بسیار کم را یاد بگیرید. در این مقاله از سرویس در می توانید با طرز تهیه کشک بادمجون رژیمی آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص کشک و بادمجان رژیمی پاسخ خواهیم داد.

طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی مجلسی و خوشمزه به 2 روش

طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمی

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه

مدت زمان پخت: 40 دقیقه

کالری در هر 100 گرم کشک بادمجان رژیمی با بادمجان پخته: 200 کالری

مواد لازم برای آموزش کشک و بادمجان رژیمی

  • بادمجان: 4 عدد
  • کشک: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری
  • سیرداغ: 2 قاشق غذاخوری
  • نعناع خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل طرز تهیه کشک بادمجون رژیمی

کشک بادمجان غذای فوق العاده سالمی است، اما از آنجایی که سرخ کردن بادمجان احتیاج به روغن زیادی دارد، از همین رو معمولاً این غذا بسیار پرکالری و چرب است. برای رفع این مشکل و کاهش مصرف روغن در طرز تهیه کشک بادمجان می توانید از بادمجان پخته شده به جای سرخ شده بهره ببرید.

یا روش های را امتحان کنید. این کار موجب می گردد تا کالری کشک بادمجان به میزان زیادی کاهش پیدا کند. در ادامه می توانید با روش طرز تهیه کشک بادمجان ساده بدون سرخ کردن بادمجان آشنا شوید.

مرحله اول؛ گرفتن تلخی بادمجان

در اولین مرحله از طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی باید تلخی بادمجان ها را رفع کنید. برای این کار باید پوست بادمجان ها را بگیرید و آن ها را به صورت حلقه ای خرد کنید. اگر میزان بادمجان ها بزرگ است، بهتر است در این مرحله آن ها را خرد کنید. سپس میزانی نمک به بادمجان بزنید و برای نیم ساعت آن را به حال خود بگذارد تا تلخی بادمجان گرفته گردد.

مرحله دوم؛ ترکیب کردن کشک با آب در قابلمه

در این مرحله از طرز تهیه کشک بادمجون رژیمی باید کشک را همراه را 1 تا 2 لیوان فرانسوی دسته دار آب داخل یک قابلمه بریزید. سپس کشک را با آب ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

مرحله سوم؛ اضافه کردن مواد کشک بادمجان به قابلمه

بعد از این که ترکیب آب و کشک به جوش آمد، در این مرحله از بادمجان رژیمی می توانید، نصف نعناع، و را به آن اضافه کنید. سپس ترکیب را هم بزنید.

مرحله چهارم، اضافه کردن بادمجان

بعد از 1 ساعت که تلخی بادمجان گرفته شد، بادمجان ها را کمی زیر آب بگیرید و کمی فشار دهید. سپس بادمجان ها را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را روی آن قرار دهید تا بادمجان ها پخته شوند.

مرحله پنجم؛ له کردن بادمجان ها

پختن بادمجان ها حدود 30 تا 45 دقیقه طول می کشد. زمانی که بادمجان کاملاً نرم و پخته شد و آب کشک بادمجان هم کم شد، با استفاده از یک گوشت کوب دستی یا برقی بادمجان ها را کاملاً له کنید.

مرحله ششم؛ آماده شدن کشک بادمجان رژیمی

در این مرحله در صورت احتیاج کمی نمک و فلفل به غذا اضافه کنید. اجازه دهید کشک بادمجان رژیمی برای نیم ساعت دیگر به آرامی بپزد و آب آن کاملاً تبخیر گردد.

مرحله هفتم؛ تزیین کردن کشک بادمجان رژیمی

بعد از این که کشک بادمجان رژیمی شما آماده شد، می توانید آن را در ظرف مورد نظر بریزید. سپس روی غذا را با ، سیر داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی با بادمجان کبابی

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه

مدت زمان پخت: 40 دقیقه

کالری در هر 100 گرم کشک بادمجان رژیمی با بادمجان کبابی: 176 کالری

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان رژیمی با بادمجان کبابی

  • بادمجان: 4 عدد
  • سیر له شده: 6 عدد
  • پیاز خرد شده: 1 عدد
  • نعناع خشک: به میزان لازم
  • روغن: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه: به میزان لازم
  • کشک: نصف لیوان فرانسوی دسته دار

مراحل طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی با بادمجان کبابی

درست کردن کشک بادمجان رژیمی با بادمجان کبابی عطر فوق العاده ای به این غذا می دهد. از طرف دیگر این کار موجب می گردد تا کالری غذای شما تا حد زیادی کاهش پیدا کند. در ادامه می توانید با طریقه پخت کشک بادمجان رژیمی با بادمجان کبابی آشنا شوید.

مرحله اول؛ کبابی کردن بادمجان

در اولین مرحله از طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی با بادمجان کبابی باید بادمجان ها را بشویید و خوب خشک کنید. سپس آن ها را روی گاز، منقل یا فر کبابی کند. بعد از کبابی شدن بادمجان می توانید پوست آن را جدا کنید.

مرحله دوم؛ تفت دادن پیاز و سیر

یک ماهیتابه روی گاز قرار دهید و یک قاشق روغن به آن اضافه کنید. زمانی که روغن داغ شد پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. اجازه دهید پیاز کمی سبک گردد و تغییر رنگ دهد، سپس سیر له شده را به آن اضافه نمایید و میزانی نمک و زردچوبه به آن بزنید.

مرحله سوم؛ اضافه کردن بادمجان کبابی به پیاز داغ

بعد از این که پیازها کمی سرخ شدند، بادمجان کبابی شده را به ماهیتابه اضافه کنید. سپس با استفاده از یک گوشت کوب به آرامی بادمجان را له کنید و با پیاز داغ ترکیب نمایید.

مرحله چهارم؛ آماده کردن کشک بادمجان رژیمی

بعد از این که بادمجان کاملاً نرم و له شد، کشک را به کشک بادمجان رژیمی اضافه کنید و کمی نعناع خشک داخل غذا بریزید و صبر کنید تا کشک بادمجان شما به آرامی جا بیفتد آماده گردد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کشک لیمو بدون گلوتن

نکات و فوت و فن های طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی

*برای پختن بادمجان در کشک بادمجان رژیمی می توانید به جای آب از آب عدس بهره ببرید. این کار هم طعم بهتری به غذا می دهد و هم رنگ کشک بادمجان را تیره تر می نماید.

*از آنجایی که هم کشک دارای نمک است و هم برای گرفتن تلخی بادمجان از نمک استفاده می گردد، نمک کشک بادمجان را همواره در آخرین مرحله به آن اضافه کنید.

*در طرز تهیه کشک بادمجان بدون سیر می توانید سیر داغ را از دستور پخت غذا حذف کنید.

*در طرز تهیه کشک بادمجان ساده بدون گردو و بدون روغن می توانید از بادمجان پخته یا کبابی بهره ببرید و گردو را حذف کنید.

*اگر دوست دارید از بادمجان سرخ شده برای تهیه کشک بادمجون رژیمی بهره ببرید، می توانید یک قابلمه آب جوش روی گاز قرار دهید. بعد از به جوش آمدن آب بادمجان های پوست گرفته و خرد شده را به آن اضافه کنید. 2 دقیقه صبر کنید و بعد بادمجان ها را داخل آبکش بریزید. حال می توانید بادمجان ها را با 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید. با این روش بادمجان روغن کمتری به خودش جذب می نماید.

*برای درست کردن کشک بادمجان رژیمی با بادمجان پخته شده می توانید بادمجان را در یک قابلمه جداگانه بپزید و بعد به مواد کشک بادمجان اضافه کنید.

*اضافه کردن گردو موجب بالا رفتن کالری کشک بادمجان می گردد، از همین رو بهتر است از گردوی کمی بهره ببرید یا آن را به طور کامل حذف کنید.

*برای خوش طعم شدن کشک بادمجان رژیمی می توانید میزانی به آن اضافه کنید.

*در طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی با عدس می توانید میزانی عدس پخته شده و میکس شده به دستور پخت کشک بادمجان اضافه کنید.

*برای طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی با سیب زمینی می توانید از میزانی سیب زمینی پخته شده و له شده داخل غذا بهره ببرید.

سوالات متداول

در دستور پخت کشک بادمجان رژیمی از چه روش هایی استفاده می گردد؟

برای طرز تهیه کشک بادمجون رژیمی می توانید از بادمجان کبابی شده یا پخته بهره ببرید و به این ترتیب از روغن کمتری در غذا استفاده نمایید.

کالری کشک بادمجان رژیمی با بادمجان کبابی چقدر است؟

کشک بادمجان رژیمی با بادمجان کبابی حدود 176 کالری دارد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 12 مرداد 1404 بروزرسانی: 12 مرداد 1404 گردآورنده: shirgahnews.ir شناسه مطلب: 1630

به "طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی مجلسی و خوشمزه به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی مجلسی و خوشمزه به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید