4 مدل سس اکبر جوجه ، راز خوشمزگی اکبر جوجه کلبادی
به گزارش پایگاه خبری شیرگاه نیوز، سس اکبر جوجه یکی از خوشمزه ترین است که معمولا با استفاده از رب انار ترش درست می گردد و برای طعم دادن به یکی از مشهورترین غذاهای شمالی به کار می رود. اکبر جوجه که یکی از لذیذترین و محبوب ترین غذاهای شهرستان گلوگاه در استان مازندران است، طعم دلپذیر و خوشایندش را تا مقدار بسیار زیادی مدیون همین سس اکبر جوجه است. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه سس اکبر جوجه گلوگاه به چند روش را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سس اکبر جوجه ساده و بدون گردو
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
دانه انار ترش | 3 لیوان فرانسوی دسته دار |
رب انار ترش | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
نبات چوبی | 2 عدد |
سرکه بالزامیک | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
نمک | به اندازه لازم |
مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه
مدت زمان لازم برای تهیه سس اکبر جوجه: 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه سس اکبر جوجه رستورانی
طرز تهیه سس اکبر جوجه هم با گردو، هم با آلو جنگلی و پیاز داغ، هم با انواع ادویه ها و هم به صورت ساده قابل انجام است. این سس را برای سرو کنار و می توانید سرو کنید.
مرحله اول: مایه اولیه سس اکبر جوجه را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه سس اکبر جوجه، دانه انار ترش، سرکه بالزامیک () و نبات را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. این ترکیب را به طور مرتب هم بزنید تا مایع آغاز به قل زدن کند. در این مرحله، باید نبات کاملا در سرکه حل گردد و دانه های انار آب بیندازند.
برای خرید نبات و سرکه بالزامیک می توانید به روش های یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله دوم: کف ایجاد شده روی سس را بگیرید
با جوشیدن مایه اولیه سس اکبر جوجه، یک لایه کف روی قابلمه ایجاد می گردد. شما حتما باید با یاری کفگیر یا قاشق تمامی این کف را بگیرید و دور بریزید. انجام این کار به خوشرنگ تر شدن و شفاف شدن سس اکبر جوجه یاری می نماید.
مرحله سوم: رب انار را اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه سس اکبر جوجه اصلی، وقت آن است که رب انار () را به محتویات قابلمه اضافه کنید. این ترکیب را به خوبی هم بزنید تا همه مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شده و مایه یکدستی ایجاد گردد.
برای خرید رب انار می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله چهارم: نشاسته ذرت را اضافه کنید
حالا، نوبت به افزودن نشاسته ذرت می رسد. باید نشاسته ذرت را در اندازه کمی آب سرد (چند قاشق) بریزید. این ترکیب را به خوبی هم بزنید تا نشاسته کاملا در آب سرد حل گردد.
توجه داشته باشید، این مایع را باید به اندازه ای هم بزنید که هیچ نشاسته گلوله شده ای باقی نماند و ترکیب یکدستی ایجاد گردد. سپس، ترکیب آب و نشاسته یکدست را همراه با اندازهی نمک در قابلمه حاوی سس بریزید.
این مواد را به طور مرتب هم بزنید تا سس اکبر جوجه بدون ته گرفتن به تدریج غلیظ گردد. پس از آن که سس به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا سس اکبر جوجه خنک گردد.
برای خرید نشاسته ذرت و نمک می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله آخر: سس اکبر جوجه را در شیشه بریزید
پس از دنبال کردن مراحل طرز تهیه سس انار برای اکبر جوجه، حالا دیگر می توانید سس اکبر جوجه خوشمزه را در یک شیشه استریل و خشک بریزید. بطری حاوی سس را در یخچال بگذارید و از این سس برای طعم بخشیدن به اکبر جوجه و مرغ شکم پر بهره ببرید.
طرز تهیه سس اکبر جوجه به روش های دیگر
روش تهیه سس اکبر جوجه با رب انار و گردو
در طرز تهیه سس اکبر جوجه خوشمزه با رب انار و گردو شما به مغز گردوی آسیاب شده، سیر رنده شده، رب انار، روغن زیتون، زعفران دم نموده غلیظ و اندازهی پودر گلپر احتیاج دارید.
کافی است همه مواد اولیه یاد شده را در قابلمه مناسبی بریزید و با یکدیگر ترکیب کنید. سپس، قابلمه را برای 15 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا طعم این مواد کاملا به خورد یکدیگر برود.
برای خرید ،، و می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
دستور تهیه سس اکبر جوجه با آلو جنگلی
در طرز تهیه سس اکبر جوجه با رب انار و آلو جنگلی، شما به چند عدد آلو جنگلی، اندازهی کره، رب انار، نمک و فلفل سیاه احتیاج دارید.
برای تهیه این سس، ابتدا آلو جنگلی ها را بشویید و به مدت یک ساعت در اندازهی آب بخیسانید تا نرم شوند. سپس، آلوها را با اندازهی کره در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید. رب انار را هم در تابه بریزید و پس از افزودن نمک و فلفل حدود 15 دقیقه صبر کنید تا این سس جا افتاده و غلیظ گردد.
در صورت تمایل، می توانید اندازهی پیاز داغ هم به سس اکبر جوجه با آلو جنگلی اضافه کنید.
برای خرید انواع، و و می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
روش تهیه سس اکبر جوجه با ادویه
برای تهیه سس اکبر جوجه با ادویه شما به اندازهی رب انار، کره، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، زعفران دم نموده غلیظ و نمک احتیاج دارید. کافی است کره را در تابه مناسبی بریزید و رب انار را به آن اضافه کنید. این ترکیب را به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
سپس، همه ادویه ها، زعفران و نمک را نیز به سس اضافه کنید. این مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. در ادامه، حرارت را کاملا ملایم نموده و صبر کنید تا سس اکبر جوجه با ادویه بجوشد و به غلظت دلخواه برسد.
برای خرید می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
نکات مهم در طرز تهیه سس اکبر جوجه اصلی
- در طرز تهیه سس اکبر جوجه به دلخواه می توانید از رب انار ملس با ترش بهره ببرید.
- اندازه نبات و شکر سس اکبر جوجه را بسته به ذائقه می توانید کمتر یا بیشتر در نظر بگیرید.
- در صورت تمایل، می توانید اندازهی سیر، پودر سیر (طرز تهیه پودر سیر) یا دیگر ادویه های دلخواه را به سس اکبر جوجه اصلی اضافه کنید.
- سس اکبر جوجه را می توانید با فرچه مخصوص آشپزی روی انواع مرغ شکم پر مثل مرغ شکم پر شمالی بمالید و آن را مزه دار کنید.
- اضافه کردن گلپر به دانه های انار و همه فرآورده های انار ترکیب بی نظیر و خوش عطر و بویی را ایجاد می نماید. این موضوع درباره سس اکبر جوجه نیز مصداق دارد.
فوت و فن های خوشمزه شدن سس اکبر جوجه در خانه
سس اکبر جوجه کلبادی چجوری درست میشه؟
سس اکبر جوجه به روش های مختلفی تهیه می گردد که در این مطلب، همه روش ها را به شما معرفی کردیم.
ساده ترین روش تهیه سس اکبر جوجه کلبادی چیست؟
اندازهی کره را در تابه مناسبی بریزید و رب انار را به آن اضافه کنید. رب انار را چند دقیقه در کره تفت دهید. سپس، اندازهی آب، زعفران و نمک و فلفل را به این ترکیب اضافه کنید. این مواد را هم بزنید تا روی حرارت ملایم به غلظت مناسب برسند. در ادامه، حرارت را خاموش نموده و از سس اکبر جوجه ساده بهره ببرید.
منبع: افق کوروش