طرز تهیه کباب لقمه مخصوصدر خانه

به گزارش پایگاه خبری شیرگاه نیوز، اگر شما از آن دسته افراد هستید که همواره هنگام کباب کردن با مشکل ریختن مواد روی آتش روبرو هستید، ما در اینجا به طور مفصل به روش پخت و فوت و فن های آن می پردازیم.

طرز تهیه کباب لقمه مخصوصدر خانه

جهت دریافت خدمات پتینه چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

مواد لازم برای کباب کوبیده:

* گوشت گوسفندی و گوساله 1 کیلو

* پیاز عظیم 1 عدد

کره یا دنبه 100 گرم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

زردچوبه (زعفران آبکرده) به مقدار لازم

* گوشت راسته گوسفندی + مغز ران گوساله، هر سیخ کباب 100 گرم گوشت لازم دارد بر اساس تعداد سیخ هایتان میزان گوشت را تنظیم کنید.

* میزان گوشت ها بهتر است 60 درصد قلوه گاه گوسفندی و 40 درصد سردست گوساله باشد.

* هر یک کیلو گوشت 1 عدد پیاز عظیم لازم دارد.

طرز تهیه کباب کوبیده:

برای طرز تهیه کوبیده، ابتدا پیاز رنده شده و آب گرفته (خوب آب پیاز را بگیرید تا گوشتتان از هم وا نرود). نمک، کره یا دنبه را به گوشتی که 2-3 بار چرخ کردید اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس گوشت را خوب ورز بدهید و روی ظرف سلفون بکشید و 2 ساعت داخل یخچال قرار بدهید بعد از 2 ساعت گوشت را بیرون بیاورید و یک مشت از گوشت را داخل دست تان بگیرید و آن را به سیخ بکشید می توانید از کباب سیخ کن بهره ببرید.

حتما باید سیخ تان خشک باشد تا گوشت به آن بچسبد و نریزد. بعد از سیخ دریافت باید سیخ ها یک ساعت استراحت نمایند اگر داخل یخچال نمی شوند اشکال ندارد داخل محیط بیرون بماند، ولی حتما جای خنک باشد که کره یا دنبه ای که داخل گوشت هست آب نگردد.

برخی افراد از بوی دنبه بدشان می آید، اگر دنبه میزان کم حدود 50 تا 100 گرم به هیچ عنوان بد بو و بدمزه نمی گردد، زیرا پیاز و ادویه ها طعم و بوی دنبه را کاملا خنثی می نمایند.

بعد از اینکه سیخ ها استراحت کردند آن ها را روی آتش با حرارت زیاد کباب کنید که گوشت سریع خودش را بگیرد و آب نیندازد و گوشت ها بریزد.

نکاتی برای سیخ کردن کباب کوبیده:

برای سیخ کردن کباب هم باید توجه داشته باشید که از سیخ های پهن برای پخت این کباب باید بهره ببرید.

قبل از اینکه آغاز به کار کنید هم مقدماتی ضروری است. ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دستتان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه کباب دستتان را در آب خیس کنید، یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک درآورید؛ سپس همانطور که مواد در دست راست تان قرار گرفته است، سیخ را روی مایه دوکی بگذارید و آغاز به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید.

در خاتمه دوباره دستتان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و

نکاتی برای طرز تهیه کوبیده گوشت:

آب پیاز را به خوبی بگیرید، اگر پیاز آب داشته باشد باعث ریختن کباب می گردد. همچنین پیاز زیاد کباب کوبیده را شیرین و بد طعم می نماید. به مقدار پیاز دقت داشته باشید.

کره یا دنبه برای به تعادل رساندن چربی کباب است پس آن را حذف نکنید وگرنه کباب تان خشک می گردد.

گوشت را به اندازه ای ورز بدهید تا تمام گوشت به هم بچسبد و وقتی آن را از ظرف بلند می کنید به یکباره بلند گردد و به یکباره هم در ظرف بیفتد. در این حالت گوشت به خوبی ورز داده شده است.

اگر گوشتتان سرد باشد به دستتان نمی چسبد، اما اگر چسبید دستتان را کمی داخل آب ولرم بزنید و بعد گوشت ها را سیخ کنید.

آماده کردن منقل هم مهم است. ذغال ها را روی منقل بریزید و آن ها را گداخته کنید صبر کنید تا آتش منقل بیفتد و فقط ذغال ها گداخته و قرمز باشند.

سیخ ها را با فاصله کم روی منقل بچینید و با زمان کم برگردانید در واقع هر طرف کباب حدود 3 ثانیه روی منقل باشد و سریع برگردانده گردد در غیر این صورت کباب از روی سیخ می ریزد.

منبع: گردشبان
انتشار: 24 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 24 اردیبهشت 1400 گردآورنده: shirgahnews.ir شناسه مطلب: 807

به "طرز تهیه کباب لقمه مخصوصدر خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب لقمه مخصوصدر خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید