علم و تکنولوژی

با این 9 روش، سفرنویس موفقی شوید

با این 9 روش، سفرنویس موفقی شوید

راهکارهایی برای نوشتن سفرنامه و وبلاگ نویسیوبلاگ سفرنویسی کار پر مشغله ای است و با گذشت زمان پرمشغله تر هم می گردد. با تمام این ها، تفکر پول بگیریم تا دور جهان سفر کنیم برای امتحان کردن چیز جالبی به نظر می آید. با هزینه دیگران از جاهای شگفت انگیز جهان...

25 خرداد 1399
استفاده از میکروب های خاک برای جلوگیری از انتشار متان در جو زمین

استفاده از میکروب های خاک برای جلوگیری از انتشار متان در جو زمین

همزمان با آب شدن یخ های قطبی که ناشی از انتشار گسترده گاز متان و دی اکسیدکربن در جو کره زمین است، محققان به فکر استفاده از میکروب های خاک برای مقابله با این فرایند افتاده اند.

30 اردیبهشت 1399
بشقاب هوشمندی که کالری غذا را محاسبه می نماید

بشقاب هوشمندی که کالری غذا را محاسبه می نماید

شرکت آمریکایی Fitly اقدام به فراوری این بشقاب هوشمند نموده است. این بشقاب هوشمند سه دوربین دیجیتال دارد که از محتوای غذا عکس برداری می نماید.

27 اردیبهشت 1399
برای سینوزیت چه زمانی باید به دکتر مراجعه کنیم؟

برای سینوزیت چه زمانی باید به دکتر مراجعه کنیم؟

در هر طرف صورت 4 عدد سینوس وجود دارد که عبارت اند از: سینوس فکی (maxillary sinuses)، سینوس پیشانی (frontal sinuses)، سینوس پرویزنی (ethmoid sinuses) و سینوس شب پره ای (sphenoid sinuses).

24 اردیبهشت 1399
کوچکترین وسیله نقلیه الکتریکی دنیا معرفی گردید

کوچکترین وسیله نقلیه الکتریکی دنیا معرفی گردید

یک شرکت سوئیسی نوعی ماشین برقی کوچک طراحی نموده است که می تواند دو نفر را در خود جای دهد و و می تواند با یک منبع تغذیه معمولی شارژ گردد. این خودرو 13 هزار دلاری هنوز وارد بازار نشده است اما به سرعت طرفدارانی جدی پیدا نموده است.

22 اردیبهشت 1399
8 نکته حیاتی برای سفرهای جاده ای

8 نکته حیاتی برای سفرهای جاده ای

سفر جاده ای یا طبیعتگردی با ماشین و اتراق گردن و خوابیدن در فضای باز یکی از هیجان انگیزترین نوع سفرهاست؛ جاده های طولانی در کنار گروهی از دوستان. این نوع سفر همانقدر که هیجان دارد همانقدر هم ممکن است خطرناک یا حداقل پر از مشکل و چالش باشد. با ما همراه باشید...

6 اردیبهشت 1399
لبنیات سکته مغزی را کاهش می دهد

لبنیات سکته مغزی را کاهش می دهد

کارشناسان در یک مطالعه بزرگ دریافته اند افراد بالغی که مقادیر بیشتری از فرآورده های لبنی کم چرب استفاده می نمایند کمتر با خطر سکته مغزی روبرو هستند.

29 فروردین 1399
تعداد: (147)